Samen mediteren (gratis voor iedereen)

Op dinsdag 21 en 28 augustus 19.00-19.30 uur bieden wij aan iedereen(ook niet leden) de mogelijkheid om aan te sluiten bij deze intentiemeditatie. Je kunt er voor kiezen om aansluitend aan de Yin Yoga les van 19.45-21.00 uur deel te nemen.

Waarom zou je eigenlijk samen mediteren? Voor de gezelligheid hoef je het niet te doen, je het zit stil met je ogen dicht. Ook leer je er niet beter mediteren, het is geen workshop.

HET WERKT!!
Stilte op stilte geeft ongekende diepte.
Samen mediteren zorgt voor een groter effect. De ervaring is intenser, veel mensen komen in een diepere stilte. Alsof je bij een diepere laag in jezelf komt. Het gevoel van rust en ruimte is soms echt onbegrensd.

Jezelf, de ander en de wereld helen door samen stil te zijn.

Wat is een Intentie meditatie?
Een intentie meditatie is het in een groep liefdevolle intenties uitsturen naar mensen in onze eigen omgeving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of hun liefde uitsturen naar alles wat leeft.
In deze intentie meditatie dragen we bij aan het leven van onze dierbaren, alles wat leeft, Moeder Aarde en tegelijkertijd aan de liefde, verbinding, stilte in jezelf en de wereld.

Tijdens het meditatiemoment vragen we jullie tussen 18.45 en 19.00 uur in stilte binnen te komen in de boven ruimte op Kleinzand 151. 19.00 uur start de meditatie van een half uur. Na afloop van de meditatie gaan we in stilte weer weg. Of je blijft in de ruimte want om 19.45 uur start de reguliere Yin Yoga les waaraan je daarna ook deel zou kunnen nemen om nog dieper al te stemmen op jezelf. Een losse les kost 14 euro.

Namasté