Joke Mollema

Het begon allemaal als “een kadootje voor mijzelf” op aanraden van mijn Poweryoga docente. De Yinyoga docenten opleiding bij Bivag in Sneek. Na jarenlang onbewust in de overlevingsmodus te hebben gestaan, zorgde Yinyoga voor een veranderingsproces in mij.
Ten goede!

En wat voor een kado!! Gelijk na de eerste dag was ik behept met het Yinvirus. Het voelde als thuiskomen in mijzelf, weer leren naar binnen te keren, opnieuw te leren voelen en te ervaren dat alles er al is.

Gepassioneerd en vol verlangen om meer te leren, meer te voelen, en te groeien in mijn zijn, heb ik ondertussen meerdere scholingen gedaan bij Bivag. Elke opleiding een stukje verder komen op mijn eigen ontdekkingsreis. Momenteel volg ik de opleiding tot Shiatsu therapeut, een mooie aanvulling op de Yin.

Ondertussen het Yinyoga geïntegreerd in mijn dagelijkse leven, een moment van rust, stilte en voelen.

Al gauw mocht ik het Yinne doorgeven als docent bij een aantal sportscholen. En vanaf maart ook in Sneek, iets wat al heel lang op mijn wensen lijstje stond.

Aanraken en geraakt worden, afstemmen, er te mogen zijn, op zoek naar mijn authentieke zelf. Om in verbinding met mijzelf de verbinding te kunnen aangaan met de ander, zonder oordeel.

Vanuit mijn hart Yinyoga te mogen delen met anderen maakt mij dankbaar en blij!

Mag ik je meenemen op een Yinyoga reis?

Namasté, Joke

 

Lessen die Joke geeft vanaf 4 maart:

Maandag 16.45 uur (Yin Yoga) | 19.00 & 20.15 uur (Hot Yin)
Donderdag 19.00 uur (Hot Yin) | 20.15 uur (Yin Yoga)