Zondag 8 juli 2018 neemt Wanda jullie graag mee op een reis langs de Chakra’s.
Beleven, ontdekken en voelen….aandacht voor jezelf.

Chakra’s zijn energiecentra die de verbinding vormen tussen je fysieke lichaam en je energetisch lichaam. Elk chakra staat voor een bepaald levensgebied. Als al je chakra’s in balans zijn dan stroomt de energie vrij en voel je je goed. Je bent goed geaard, je hebt plezier in het leven, je innerlijk vuur brandt, je hart is open, je uit wat in je leeft en je vertrouwt op je intuïtie.

Maar soms gebeurt er iets waardoor er een disbalans ontstaat.
Je voelt je misschien moe, je weet niet wat je wilt, je relaties lopen niet lekker of je hebt last van lichamelijke klachten.

Tijdens deze Reis langs de chakra’s brengen we alle chakra’s weer in balans zodat jouw energie weer gaat stromen.We doen dit met behulp van meditatie/visualisatie, Yin Yoga en ademhaling oefeningen. .

Oude patronen worden helder en kunnen worden losgelaten en vervangen door datgene waar we wezenlijk naar verlangen.

In deze 3 uur durende Mega Yin gaan we aan de slag met het voelen en ervaren van wat jouw 7 hoofdchakra’s je te zeggen hebben. Leren luisteren naar de taal van je lichaam, in combinatie met je energetische lichaam voor een reis door de lagen van bewustzijn.

Met onze aandacht naar binnen gericht, ruimte maken, onszelf verwarmen met de aandacht en liefde die we veelvuldig aan de ander schenken. Ons openstellen voor dat wat zich aandient en ons zo te verdiepen in wat ons lichaam ons te vertellen heeft.

Laat je meevoeren naar de diepe lagen van je eigen mooie zijn.

Deze workshop eindigt natuurlijk met een heerlijk kopje thee en versnaperingen.

Iedereen is welkom, ervaring niet nodig.