Meditatie in het bedrijf

Veel telefoontjes, e-mails, werkdruk, in de file… drukte en stress. Het valt niet mee om je dan nog volledig te kunnen concentreren op je werk en optimaal te presteren. Meditatie kan helpen te ontspannen en de gedachtenstroom tot rust te brengen. Door te leren gedachten, emoties en gevoelens te observeren, ontstaat kalmte en rust. Dit heeft uiteindelijk een positief effect op de productiviteit, het algemeen welbevinden en de gezondheid.

Voordelen van meditatie
  • vermindert stress
  • maakt alerter
  • brengt lichaam en geest tot rust
  • verbetert het concentratievermogen
  • stimuleert de eigen verantwoordelijkheid

De oefeningen zijn in het algemeen vrij eenvoudig aan te leren, maar brengen voor lichaam en geest ruimte en ontspanning, en zorgen voor een verkwikt gevoel.

Voor wie

Meditatie is geschikt voor iedereen. Van directeur tot koffiejuffrouw en van manager tot productiemedewerker. Een meditatie kan op elk moment van de dag, worden uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk om, zittend achter de computer enkele ontspanningsmomenten in te bouwen.

Wanneer

De yoga/meditatielessen kunnen door ons op ieder moment van de dag worden verzorgd. De tijden voor de lessen worden in overleg met u afgestemd op de specifieke situatie binnen uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers.

Waar

Voor de meditatie is een opgeruimde vergaderruimte of conferentiezaal in uw bedrijf al voldoende. Wij zorgen voor het benodigde materiaal. Indien u dit wenst kunnen wij een locatie voor u verzorgen welke goed bereikbaar is voor uw medewerkers.

Kosten

Ieder bedrijf is anders, net zoals ieder mens. Daarom komen we graag naar uw toe voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden en uw wensen. Op basis daarvan doen wij u een inhoudelijk voorstel en een prijsopgave. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.